Kontokreditdirekt

Akutlån

Akutlån är en bra lösning för dig som är i behov av pengar snabbt. Det gör det möjligt för dig att låna ett mindre belopp med en snabb återbetalningstid. Det kan till exempel handla om att din bil har gått sönder och du behöver ta den till verkstaden, eller oförutsedda tandläkarkostnader.

Hur mycket du kan låna varierar beroende på vilken långivare du använder dig av, men det vanligaste är ett maximalt belopp på 10 000 kronor. Pengarna betalas vanligtvis ut inom loppet av några enstaka minuter efter att du har signerat lånelöftet, men det totala beloppet, inklusive ränta, behöver även vara återbetalat inom 30-60 dagar. Det gör att ett snabblån passar bäst för dig som redan har en god och balanserad ekonomi, men som är i behov av tillfällig ekonomisk support.

Besök akutlånet.se för snabb jämförelse av akut lån direkt. De samlar många långivare för dig som behöver låna pengar akut. Både enkelt och snabb hjälp om du behöver låna pengar direkt på kontot.

Akut lån direkt

Den främsta orsaken till att du kan vilja ansöka om ett akut lån direkt är helt enkelt för att få pengarna utbetalda så fort som möjligt. Ibland kan utbetalningstiden inte påverkas av dig som låntagare, eftersom det är långivaren som bestämmer handläggningstiden. Utbetalningen sker vanligtvis inom några timmar och ibland mycket snabbare än så. Har du t.ex. angett ett bankkonto på en bank som långivaren samarbetar med kan du räkna med att utbetalningen sker mycket snabbare. I dessa fall kan du oftast ha pengarna på kontot inom loppet av några enstaka minuter.

Är du i behov av lån akut på helger eller kvällar bör du se till att välja en långivare som har utbetalning på dessa tider. Det är nämligen inte alla som sköter låneansökningar under kvällstid och helg, men möjligheten finns!

Låna pengar akut

För att du ska kunna låna pengar akut behöver du hitta en långivare eller kreditgivare som erbjuder pengar med mycket snabb utbetalning. Idag är det inte speciellt svårt, eftersom marknaden kryllar av aktörer som erbjuder snabba lån för akuta situationer. För att hitta det bästa lånet för dig rekommenderar vi att du alltid gör en jämförelse. Både snabblån såväl som kontokrediter och sms-lån är högkostnadskrediter som kan ha mycket hög ränta och avgifter.

Det snabbaste och enklaste sättet att låna pengar snabbt är genom en låneförmedlare. Du ansöker om hur mycket pengar du vill låna och får sedan svar från flera olika aktörer. Därefter kan du själv välja den som passar dig bäst och som har en utbetalningstid som lämpar sig för dina behov. 

Genom att välja en långivare som samarbetar med samma bank som du använder privat kan du också öka chansen till snabbare utbetalningar.

Akut lån utan uc

Snabba lån utan UC är något som har blivit allt mer vanligt. Att vilja ansöka om lån utan en kreditupplysning från Upplysningscentralen beror främst på en sämre kreditvärdighet. Det kan t.ex. handla om att du har en eller fler betalningsanmärkningar bakom dig som försvårar processen. Att ansöka om ett akutlån utan UC innebär inte att du slipper undan kreditupplysningen helt och hållet, utan betyder bara att kreditgivaren eller långivaren använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag.

Idag finns det flera aktörer som erbjuder akuta lån utan UC och det enda du behöver göra är att hitta en långivare som du känner dig trygg med och som erbjuder dig ett bra och billigt lån med låg ränta. Observera att aktiva skulder hos Kronofogden gör att du inte kan ansöka om ett lån eller en kontokredit, även om du använder dig av en långivare som hämtar sina kreditupplysningar från Bisnode eller Creditsafe i stället.